19 Ocak 2014 Pazar

LIGHTEST SHADE OF EVERYTHING!

Lately as we all know there is a fashion going on. Unnatural hair colors. What are they? Pink, blue, grey, purple etc. Seriously people just overdone it that you are able to see friend groups walking like a field. I can't say I don't like colored hair. But shade is the most important factor for me. I only like the lightest shades of those colors. Like the photos I'll show you guys today. There is also one thing that maybe we should call it the most important factor instead. Is persons color and look suitable for this? Especially countries who has brunette skinned people mostly like turkey should be aware. I love those colors on white skinned and blue & green eyed people. So the thing I'm gonna tell people who are white skinned and blue & green eyed people is; DO IT!

Son zamanlarda ortaya çıkan veyahut daha da çoğalan bir akım var bildiğimiz üzere. Doğal olmayan saç renkleri. Nedir bunlar? Pembe, mavi, gri, mor gibi. Artık o kadar cılkı çıktı ki bir grup arkadaşın tarla gibi dolaştığına şahit olabilirsiniz gerçekten. Ben açıkcası sevmiyor değilim fakat tonlaması benim için en önemli faktör. En açık tonlarını sadece seviyorum ben. Bugün örneklendireceğim fotoğraflar gibi. Ayrıca şöyle bir olayda var ki en büyük faktör asıl ona diyebiliriz. Kişinin görüntüsü ve ten rengi buna müsait mi? Özellikle Türkiye gibi esmer ve buğday tenin yoğun olduğu ülkelerde buna çok dikkat edilmeli bence. Ben açık renkli ve renkli gözlü insanlarda çok beğeniyorum. Yani sonuç olarak beyaz tenli insanlara diyeceğim şudur ki; DADANIN!





4 yorum:

  1. beni daha da soluk gösterecek ama feci halde gri istiyorum ben! şu okul bi' bitsin, boyam da hazır - kuaföre koşuyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sende çok hoş durabilir evet :) Boy pos!

      Sil
  2. Sadece ten değil kafa şekli ve saç modeli de önemli aslında. Biri vardı kafası o kadar kocamandı ki ve saçları azdı ve kısaydı. Böyle soft tonlara boyamıştı bırak ten rengini böylelerden nefret etmiştim :D Sonuçta kız hakaretlerime dayanamadı kendi rengine döndü :D Fırsatım olursa bu yıl mor düşünüyorum :D Beyazım güzelim neden yapmayım? :D Ayrıca bir kaç koyu tenlilerde yakışıyor nadiren onu da söylemek gerek :D Tumblr'da çok bulunuyor nu tipler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok bence açık tonları kesinlikle esmerler yapmamalı diye düşünüyorum ben. Koyu tonlarını mümkündür. Tabi ki herkesin kendi seçimi :)

      Sil