3 Aralık 2013 Salı

The Dangerous Duo

Günümüzde kanserin bile neredeyse çözümü bulunmuşken hala en basit şeylerin bile çözümü bulunmamıştır. Mesela siyah ve lacivert nasıl giyilir? Ben bunu size kendi gözlemlerime dayanarak biraz anlatmaya çalışacağım. Bence eğer siyah ve lacivert bir arada kullanılacaksa en göze batan, en ilgi çekici parça lacivert olmalıdır. Çünkü siyah her zaman direk gözün ayırt edebildiği bir tondur. Örneğin elbise lacivert ve diğer parçalar siyah olursa giydiğiniz elbisenin lacivert olduğu direk anlaşılır. Size resimlerle göstereceğim örneklemelerle ne demek istediğimi zaten anlayacaksınız :)
Today even cancer's solution was almost found but there is still not solution for minor things. Kind of like how to wear navy blue & black together? I'm gonna try to tell you based on my observations. I think if you're gonna wear navy blue and black at the same time, navy blue has to be the piece that is the most noticable and interesting one. Because black tones are always very recognizable but navy blue is not. For example wear a navy blue dress and wear the other things black. Then people will be able to see that it's navy blue. You are gonna understand what I'm talking about by the pics that I'll share with you :)





6 yorum:

  1. Bence bu konuda ışığında önemi var. Işığın düşük olduğu mekanlarda bunları ayırt etmek zor olur ama bazı kumaşlarda bunun ışığın kötü olup olmamasına bakılmadan gayet iyi ayırt edilebiliyor. Şahsen ben hiç hayatımda Lacivert ve Siyahı birlikte giymedim yada hazırlamıyorum ama genelde dikkatli bakında ayırt edebiliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bu her rengin koyu tonu için geçerli. Hiç bir koyu ton kendini karanlıkta belli etmiyor malesef :)

      Sil
  2. Güzel bir yazı olmuş , kesinlikle lacivert daha dominant olmalı , takipteyim , selamlar ....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru kelimeyi arıyordum. Dominant harika bir örnek oldu! Teşekkürler :)

      Sil
  3. I always felt like I couldn't wear navy blue and black together but these looks definitely make me want to. What a cool trend! Thanks for sharing!

    xo,
    Mariamma

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. There is always a solution of everything ;) Your welcome and thanks for liking! :)

      Sil