29 Kasım 2013 Cuma

Waiting For A Wedding, Still!

Hesaplarım doğrultusunda 7 yıldır düğüne gitmemiş, dolayısıyla hiç dansetmemiş biri olarak ben az önce düşünmeye başladım. Büyüdüm, arkadaşlarımda büyüdü. Yarın bugün bunlar evlenecek. Peki ben ne giyeceğim?. Tillahından beri gömlekten nefret etmiş biri olarak tabi ki de kendi yolumdan gidecektim. Boğazlı kazak! Şöyle bir iddaam var ki 'Boğazlı kazağın yakışmayacağı erkek yoktur'. Ama yine de herkes giymesin tabii. Çok sevenlerin bir farklılığı olsun. Ayrıca yuvarlak yüzlüleri ve kiloluları olduğundan 10 kilo fazla gösterme gibide bir muzurluğu vardır bu harika şeylerin.. Neyse, düşündüm taşındım olası bir düğünde beni içinde görebileceğiniz benzer kombinleri buldum. Ama beni bu kıyafetlerin içinde görebilmeniz için birinizin evlenmesi gerekiyor öyle değil mi?! 
According to my countings me, never been to a wedding for 7 years thus never danced as well started to think just now. I grew up, my friends grew up. They may get married soon if they want to. But what am I gonna wear? as a person who hates shirts since forever ofcourse I was gonna do it in my way. Turtleneck sweater! I have a theory that says 'There is no man that will look bad in turtleneck'. But not everyone should wear it ofcourse. Let us turtleneck lovers have our differences. Also it makes round faced and overweight people look 10 kg fatter. Anyway, I thought about it and searched what you might see me in during a wedding. But first of all some of you should get married to see me in this, right?! 






2 yorum:

  1. They looks so hot *burned*

    Değil mi? Bazen erkekler öyle güzel ve şık oluyor ki erkek olasım geliyor :P Hele de Lookbook'takilerden sonra Türk erkekleri ne ki modundayım yani 2-3 yıldır :D Boğazlı kazaklar hele mükemmel bir şey. Aman gömlek ne ki? Ütülenmesi zor bir şey :D Kazak? Süper! :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lookbook'a ben hiç girmiyorum bile çünkü böyle bi sinirlerim geriliyor, saçlarım beyazlıyor falan. :D

      Sil