9 Kasım 2013 Cumartesi

My Dreams Are Sky Blue

Bugün benim için baya değişik bir gün aslında. Sabahın en erken saatlerinde uyandırılıp sonra uyuyakalıp öğleden sonra uyanmak biraz dengemi sarstı diyebilirim. Bu yüzden kendimi toparlamak için direk dışarı çıktım arkadaşımla. Giyinirken gökyüzüne baktım birden ve dedim ki 'Ne kadar garip hiç ucu bucağı yok'. Tıpkı benim hayallerim gibi :) Bu yüzden havanın renginden etkilenip giyindim biraz bugün. Siyah giyindim altına ki ceketim gökyüzü gibi göze çarpsın diye. Tarzım da bundan ibaret zaten. Basic şeylerin üstüne renk veya tarz olarak birşeyleri patlatmak. Ayrıca fotoğraların kalitesi için üzgünüm. Bundan sonrakiler çok daha kaliteli olacak garantisini verebilirim :) Umarım beğenirsiniz!
Today was a very weird day for me actually. I was waken up very early in the morning then I fell asleep and woke up afternoon and it kind of shook me up a little bit. Therefore I went out to make my mind up with my friend. While I was dressing up I looked at the sky and thought 'How endless is sky'. Just like my dreams :) That's why I dressed up as a little bit influenced by the colour of the sky. I wore blacks underneath so my jacket would look as striking as the sky looks. My style is all about this anyway. Wearing an interesting colour or piece onto very simple, basic things and show it off. Also I'm sorry for the quality of the photos. But I can guarantee that next ones are gonna be awesome :) Hope you like it!



7 yorum:

  1. Montun rengi çok güzel. Dediğin gibi alta siyah giyince montun vuruculuğu ortaya çıkıyor. Bence saatin turuncu olmalıydı. Fosforlu turuncu. Ayakkabılarının bağcıklarını da montunla aynı renk yapabilirdin. Dost başa düşman ayağa bakar çünkü. :) Şimdilik verebileceğim tavsiye bu kadar. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer montumla aynı renk bağcık kullansaydım palyaço olma ihtimalim çok fazla olurdu. O yüzden tek rengin üzerine mavi kullanmayı tercih ettim. Ayrıca saat tamamen DIY o yüzden tebrikleride kabul ediyorum hani :P

      Sil
  2. Blognu çok begendim Devrim.Keşke daha fazla olsa erkek moda blogger.Erkek arkadasım da takip edip biraz kendini geliştirse :) Bence renkler güzel sana yakası acık ve V yaka tişörtler de yakısır...Yazılarının devamını bekliorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben aslında kimsenin birini takip etmesi taraftarı değilim ya. Tabi ki herkes birbirinden ilham alıyor bu doğanın kanunu :) Ama eğer erkek arkadaşınında tarzı o ise o kalmalı bence :):) Ve çok teşekkür ederim söylediğin güzel şeyler için!

      Sil
    2. Rica ederim tabiki herkes kendine özgü olmalı ama birazda vücuduna göre giyinmeli :)

      Sil
  3. Fotoğraflarda bazen önemli olabiliyor tabide de şimdilik kafana takma. Bence ondanda önemlisi senin samimiyetin. :)

    YanıtlaSil