1 Kasım 2013 Cuma

Like A Bee!

Bugün benim ve bloğum için özel bir gün aslında çünkü ilk stil postumu koyacağım :) Kendimce, kendi kelimelerimle stil postunun ne olduğunu açıklamak istiyorum. Bence stil postu; giydiğimiz şeylerin teker teker markasını yazmak değil, görüntü olarak insanlara fikir verebilmektir. Ayrıca malesef özellikle ülkemizde marka verildiği taktirde ortaya çıkan vahim durumları hepimiz bilmekteyiz. Sırf ucuz ve marka diye Mango, Koton, H&M ve Zara'dan giyinen bloggerlarımız sanırsınız bu markalardan çıkmıyor izlenimi yaratıyor. Benim bugünkü kombinime annem 'Fast-food restorantlarının açılışlarında dans eden tavuklara benziyorsun' diyor, ben ise daha çok 'Aaarı vız vız vız' diyorum! Umarım Beğenirsiniz! :)
Today it's a special day for me and my blog because I'm posting my first style post :) I wanna tell you guys what a style post is with my words. For me style post is not writing down brands that you wear, is giving ideas to people with your look. Also in Turkey its kinda sad that seeing bloggers are only buying things from Mango, Koton, H&M and Zara just because it's cheap and brand. İt kind of looks like they don't go out of those brands. About my combine, my mom said 'You look like the chicken dancers at the fast-food restaurant's openings', I say 'Buuzzzz buzzzz' much more! I hope you like it! :)


2 yorum:

  1. İyi günler Devrim Bey! Sizi sıkı takip ediyorum. Geleceğinizi çok parlak görüyorum. İyi dileklerimi size yolluyor başarılar diliyorum.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler canım! Beğenmene sevindim :)

    YanıtlaSil