14 Ekim 2013 Pazartesi

Fashion Week Wannabes

Bu yazıyı yazarken bile aklım hala onlarda kalıyor desem bana inanır mıydınız? Aslında onları sadece dışarıdan iki göz olarak değerlendireceğim. Her sezon moda haftasında görmekten bıktığım kişilikler.. Kaldı ki kişilik olabilmeleri için ilk önce kendileri olmaları lazım. Benim için moda haftasında ki komiklikler 3 bölümden oluşuyor. İlki kendini editör sanıp fakat hiçbirşey olmayan vatandaşlarımız. İkinci ve kesinlikle bir vazgeçilmez olan çan etekli kızlarımız. Üçüncüsü ve en az komik olan ise kasan abilerimiz, ablalarımız.. Şimdi o zaman napıyorum? Ben bunları size teker teker biyolojik özelliklerini açıklıyorum!
Would you believe if I say that my mind is still on them while I'm writing this post? Actually I'm gonna only judge them as 2 eyes from out. The personalities that I'm sick of seeing every season... Which they should have a personality to become personalities. There are 3 part of ridiculousness for me. First, citizens that think they are editor or something. Second, our girls with the bell skirt. Third and least funny is overdressed bros and sisters. So what am I doing now? I'm gonna explain their biological system one by one!

                                                                                                 Editors/Editörler

Bu kişilerin en büyük özellikleri asla mimik yapmazlar ve asla paltoyu giymezler. O palto her zaman omuzdadır! Genelde tek özellikleri insanlardan  havalı bir şekilde çakmak isteyip teşekkür etmektir. Ayrıca! Çok güzel bir şekilde paltolarını savura savura süzülürler.
Their biggest trait is they don't do any mimics and they never wear that coat. It's always on the shoulder! They usually ask people for lighter in a cool mood and say thank you. Also! They walk around very beautifully with swinging their coats.




The Ones With The Bell Skirt/Çan Etekliler

Bu kızlar her daim neşelilerdir! Sürekli gülümserler, kendi etraflarında dönerler, yolunu kaybetmiş turist masumluğumda gözükürler. Fakat yinede onlarda çokça olduğu için siliklerdir. Ayrıca bu kızların genelde gördükleri her ünlüyle fotoğraf çektirme gibi bir özellikleri vardır. Zararsızlardır.
These girls are constantly happy! They always smile, twirl around, seems as innocent as a tourist got lost. But because there are too much of them they are not rememberable. Also they have a trait that they take photo with the every celeb they see. They are usually harmless.




                                                                  Overdressed Ones/Kasanlar

Bu kişiler ilgi çekebilmek için bütün kozlarını kullanmışlardır. Kendilerini yırtmışlardır, erkekse etek giymiştir, gerekirse altına birşey giymeyip jartiyer giyip gelmiştir. Şık ve kendileri olmak onlar için çokta önemli değildir aslında. Amaç nedir? İlgi.
These group did everything to get a little attention. They ripped themselves, if it's a guy he wore skirt, even wears nothing but garter. Being chic and themselves are not important for those people. What's the goal? Attention.




Sonuç olarak diyeceğim şudur ki ; kimse moda haftasına normal günde giyindiği gibi gitmiyor bu bir gerçek. Peki moda nedir? Kendimiz olmaktır. O yüzden kendiniz olun ve konuşmadan insanlara kişiliğinizi kıyafetinizle anlatmayı başarın. Umarım tespitlerimi beğenmişsinizdir! :) 
As result ; Nobody goes to fashion week the way they dress up every day. But what is fashion? Being ourselves. So be yourself and try to tell yourself with your clothes without speaking. I hope you liked my notes from fashion week people! :)

4 yorum:

  1. bu yazıyı yazmana sevindim, tebrikler! biraz daha fazla detay olabilirdi ama ortamı birebir görmemiş - yaşamamış insanlar için gayet yeterli açıklamalar ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım aslında bildiğin üzere bu kişilikler gittikçe gidiyor. Fakat yazımda da bahsettiğim gibi beni en çok eğlendiren 3 tipi dile getirdim :):) Beğenmene sevindim bu arada!!

      Sil
  2. iki saniyede çan etekten soğuttun beni :p

    ceketlerin omuz üstünde durmasını beğeniyordum aslında, ama artık iyice suyu çıkarıldı komik durmaya başladı, isabetli bi tespit.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında çan etekli kadınlar moda haftasının en az itici olanları neredeyse ya. Fakat her halükarda kendileri olmadıkları belli olduğu için bir sevimsizlik mevcut. Paristen, milano'dan görme şeyleri giyip geliyorlar. Ayrıca can etekten soğuma ya candır o! ve beğenmene çok sevindim! :):)

      Sil